Er aflastning noget for jer?

Hvis I som familie har brug for mere luft i hverdagen, og jeres barn kan have glæde af nye oplevelser, kan Fonden Opholdsstedet Haudal sagtens være noget for jeres familie.

Såfremt barnet eller den unge tilhører vores målgruppe, kan I via jeres sagsbehandler søge om en aflastningsplads. Vi vil ofte bede om relevante papirer, for at få et godt kendskab til jeres barn. Det første møde er som regel sammen med sagsbehander på en af vores afdelinger.


Når der er plads på et hold, der er optimalt for jeres barn, kommer barnet sammen med jer på besøg umiddelbart inden det første aflastningsophold. Gruppens pædagog vil også være her, så I alle sammen kan møde hinanden og få de praktiske ting på plads.

​Som forældre har I stor medindflydelse, også under indkøringsfasen. Nogle børn og unge starter i aflastning hos os helt uden problemer, mens andre har svært ved at slippe forældrene – og omvendt. Men med tålmodighed lykkes det altid, med både glade børn og forældre til følge.


I udfylder standardskemaer, så vi kan tages hensyn til barnets rutiner og vaner i forskellige situationer. Alle børn og unge får en dagbog, der følger dem. Heri kan I læse en beskrivelse af modulets aktiviteter, krydret med en masse billeder.

Om os​

Fonden Opholdsstedet Haudal er et opholdsted for børn og unge med autisme spektrum forstyrrelser (ASF), herunder ADHD, ADD eller lignende.

Se brochure​, klik her

HAUDAL

​Fonden Opholdsstedet Haudal 

Haudalsvej 50

8472 Sporup
Tlf.: 86 96 84 41
Mail: fondenhaudal@gmail.com

CVR: 29274177

Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet har givet Fonden Haudal følgende smiley:​